Haber

AK Parti’li Çakır: “Depremden daha büyük felaket bu ülkenin muhalefetidir”

AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Türkiye’nin depremden sonraki en büyük felaketinin muhalefet olduğunu belirterek, “Acısı hala tazeyken, aday gösteremeyecekleri halde utanmadan seçim çağrısı yapıyorlar” dedi. söz konusu.

Çakır, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, depremlerin ardından devletin tüm imkan ve unsurlarıyla afet bölgesine gittiğini, milletin dayanışmasıyla asrın afetine maddi ve manevi destek verdiğini söyledi. yüzyıl.

Emeklilikte Yaşayanlar (EYT) yönetmeliğine de değinen Çakır, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın söylediklerinin hepsini yerine getirerek EYT sorununu çözdüğünü belirtti.

Deprem riski taşıyan tüm şehirlerde hızlı bir dönüşüm sürecini başlatacaklarını belirten Çakır, Türkiye’de bir daha böyle bir felaketin yaşanmaması için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Çakır, “Bu bir vizyon meselesidir, alçakların, kan ve gözyaşı üzerinden kirli siyaset yapanların işi değildir. Bu ülkeye zarar vermekten başka bir şey yapamazlar. Aslında depremden daha büyük bir felaket maalesef. , bu ülkenin muhalefetidir, enkazın başında, acılar tazeyken utanmadan seçim çağrısı yapıyorlar.” dedi.

sefaatliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu