Yaşam

Elite World Van Hotel’de spa keyfi

Kaliteli ve rahat bir konaklama tecrübesinin yanı sıra merkezi pozisyonuyla da konuklarına kolaylık sağlayan Seçkine World Van Hotel, Fit Life Spa & Health Center ile çalışma hayatının ağır gündeminden uzaklaşarak keyifle vakit geçirmek ve sıhhatini korumak isteyenler için konforlu ve keyifli bir tecrübe sunuyor.

Genişliği ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile dikkat çeken Fit Life Spa & Health Center’in içinde yer alan lüks yüzme havuzu, hem otelde konaklayan hem de otel dışından gelen konukları ağırlıyor. Rahatlık ve lüksün eksiksiz ahengini yansıtan Fit Life Spa & Health Center, kapalı yüzme havuzuyla hem yaz hem de kış ayları boyunca yüzme sporundan vazgeçmeyenler için bir cazibe merkezi olmayı sürdürüyor. Beş yıldızlı otelin temizlenen yüzme havuzu, spor yaparken sıhhatine ve suyun paklığına dikkat eden konukları gözeterek, hijyene verdiği değer ile farkını ortaya koyuyor. Otellin içinde konumlanan Fit Life Spa & Health Center’ın son teknoloji ile donatılmış ekipmanları ile spor yapma fırsatı da bulacak olan konuklar, spordan sonra altı kurnalı hamamda ve Osmanlı hamam kültürünü yansıtan Türk hamamlarında uygulanan kese ve köpük masajları vücudu günün geriliminden arındırabilecek. Bedenini şımartmak isteyenler ise SPA kısmında keyifli dakikalar ve masaj odalarında şahsa özel profesyonel masaj hizmeti alabilecek. Kapalı yüzme havuzu ve özel terapi ışıklarıyla aydınlatılmış sauna ve anti bakteriyel mozaiklerle dekore edilmiş buhar banyoları günün yorgunluğunu atma imkanı sağlarken, vitamin bar; sağlıklı içecek ve yiyecek alternatifleri ile bedenin muhtaçlığı olan gerekli enerjiyi sağlıyor.

Elite World Van Fit Life SPA & Health Center’in konuklarına kentin merkezinde keyifli spor tecrübesi yaşama fırsatı sunduğunu söz eden Seçkine World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, “Merkezimizde masaj odaları, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, kese ve köpük odası, fitness salonu, dinlenme alanları ve vitamin bar bulunmaktadır. Sıhhatiniz için hijyenin ön planda tutulduğu, geniş ve ferah spor alanlarında hayal ettiğiniz beden yapısına sahip olmak için keyifle çalışın. Fit Life Spa ve Healt Center, haftanın her günü 07.00 ila 22.00 saatleri ortasında hizmet vermektedir. Detaylı bilgi için konuklarımız alanında uzman ve tecrübeli grubumuza 0432 484 11 11 numaralı telefondan ya da [email protected] adresinden ulaşabilirler” dedi. – VAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu