Ekonomi

İki gündür uçmak için bekleyen Sivaslılardan THY’ye tepki

İki gündür uçmak için bekleyen Sivaslılardan THY’ye tepki

Türk Hava Yolları’nın olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiği veya ertelediği seferler, Sivaslı yolcuların tepkisine neden oldu.

İSTANBUL – Türk Hava Yolları’nın olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiği veya ertelediği seferler, Sivas yolcularının yansımasına neden oldu.

Türk Hava Yolları, olumsuz hava koşulları nedeniyle son 3 gündür Sivas seferlerini sistematik olarak gerçekleştiremiyor. Birçok uçuş iptal edilirken bazı uçuşlar da Sivas’a en yakın Tokat havalimanına kaydırıldı. İstanbul’dan havalanıp Tokat’a inmek zorunda kalan yolcular, karayolu seferi yaparak Sivas’a ulaşmak zorunda kaldı. Önceki gün İstanbul Havalimanı’ndan Sivas’a yapılması planlanan 2 sefer iptal edildi. Yolcular Sivas’a uçmak için bugünü bekledi. Sivas’ta havanın açık olmasına rağmen bugünkü seferin iptal edilmesi Sivaslıları kızdırdı.

Bugün İstanbul Havalimanı’nda saatlerce beklemek zorunda kalan ve bugünkü uçuşun da iptal edildiğini öğrenen Sami Yalçın isimli yolcu, mağdur olduklarını öne sürerek, “Sivas yolcuları olarak 2 gündür İstanbul Havalimanı’nda sürünüyoruz. 2 gün önce iptal oldu.yetkililer tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.Türk Hava Yolları çalışanları bizi sert ve ilgisiz bir üslupla karşılıyor.Burada bizi nelerin beklediğini şaşırdık.Sivas’ı aradığımız zaman hava durumu diyorlar. şartlar fena değil.Aksine Türk Hava Yolları çalışanları Sivas’ta hava şartlarının çok kötü olduğunu söylüyor.Türk Hava Yolları bizi burada resmen rezil ediyor.Şahsen “İhtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz ve susuz,yemeksiz kalıyoruz. Bu nedenle yardım bekliyoruz.”

derebucakajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu