Ekonomi

Mastercard’da Kıdemli Görevi

Ödeme teknolojileri alanında dünyanın lider kuruluşu Mastercard’ın Doğu Avrupa Bölgesi Çalışmalardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Murat Durmaz atandı.

 

Mastercard’ın Türkiye dahil Doğu Avrupa Bölgesi Ürünler Başkan Yardımcısı Bu göreve atanan Murat Durmaz, yeni görevinde Mastercard’ın mevcut ürün ve hizmetlerinin stratejilerinden sorumlu olurken, bölgeye uygun yeni ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi görevini de üstlenecek. Ayrıca banka ve banka dışı tüm oyuncuların ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler tasarlamaktan ve ihtiyaca göre tasarımlarda değişiklik yapmaktan sorumlu olacaktır.

Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği’nden mezun olan Murat Durmaz, kariyerine 2004 yılında Peppers and Rogers Group’ta yönetim danışmanı olarak başladı. Türkiye’de geliştirdiği bankacılık deneyiminin ardından kendi yurt dışı girişimini yöneten Durmaz, bankalara danışmanlık hizmeti de verdi. ve farklı departmanlardaki şirketler. 2019 yılında Mastercard’da çalışmaya başlayan Durmaz, son olarak Doğu Avrupa bölge kart işleri müdürü olarak görev yaptı.

Yurt içi ve yurt dışı stratejik danışmanlık ve finans işlerinde tecrübeli olan Durmaz, iyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

nurdagiajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu