Haber

Murat Dalkılıç’ın Danla Biliç’i Aldattığına İlişkin Açıklaması Akıllara Merve Boluğur’u Getirdi

Danla Biliç’in YouTube kanalına konuk olan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç bir yandan köri soslu tavuk yaptı, bir yandan da ilişkilerde aldatmaya ve aldatılmaya bakış açısını anlattı. Sözleriyle sosyal medyada gündem yaratan Dalkılıç, akıllara Merve Boluğur’u getirdi. Detaylar burada…

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç ikilisi inanması zor olsa da 2014 ve 2017 yılının ortalarında aşk yaşadı.

Memnuniyetlerini 2015 yılında evlilikle taçlandıran çiftin ömrü kısa sürdü.

Adile Sultan Yalısı’nda yapılan görkemli düğünle dünya evliliğine giren Boluğur ve Dalkılıç, üçüncü şahısların da dahil olduğu olaylı bir tartışmayla ayrılma kararı aldı.

Dalkılıç’ın, Eser Yenenler ile Çeşme’de tatil yaptıkları sırada çıkan tartışmanın ardından kız arkadaşlarıyla rezidansta buluştuğu iddia edildi.

2017 yılındaki ayrılığın ardından Dalkılıç, Hande Erçel ile birliktelik yaşadı ancak Boluğur ayrılığı kolay atlatamadı.

Boluğur’un boşandıktan sonra terapi gördüğü ve ruhsal olarak sarsıldığına dair tartışmaların tartışıldığı sosyal medya paylaşımları uzun süre bir tuhaflık hissettirdi.

Ayrılığın üzerinden yıllar geçmesine rağmen her sözü ve her hareketi gündem olan ikili bu kez Dalkılıç’ın ‘aldatmaca’ açıklamalarıyla akıllara geldi.

Danla Biliç’in YouTube kanalına konuk olan Murat Dalkılıç, yemek pişirirken ilişkilere bakış açısını ortaya koyacak bazı açıklamalarda bulundu.

Ünlü müzisyen, “Hile yapmayı yalan olarak görüyorum” dedi.

Dürüst insanlar açıktan söylediği için hile yapmış sayılmaz, Dalkılıç’ı savunurken, Biliç’in “Aldattıktan sonra yanıma gelip söylerse hiledir” açıklaması Dalkılıç’ı ikna etmeye yetmedi.

“Ama böyle bir şey olacağını bilmiyor…” diye yanıt veren Dalkılıç’ın sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Kullanıcılar görseli alıntılayarak, “Merve Boluğur boşuna delirmedi” yazdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu