Haber

Türk Taraftarın Takımını Desteklemesi Etkileyici

“Türk taraftarların takımlarını desteklemesi son derece etkileyici”

Gnabry: Verimlilik açısından önceki dönemlere göre gerideyim

Sezer AFŞAR/ İSTANBUL, – Alman Milli Takımı’nın önemli isimlerinden Leon Goretzka, “Öncelikle bu muhteşem maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Oynayacağımız maçta atmosferin nasıl olacağını biraz yaşadık. Galatasaray’la oynadık. Türk taraftarın takımını desteklemesi son derece etkileyici.”

A Milli Futbol Takımı, 18 Kasım Cumartesi günü Berlin’de hazırlık maçında Almanya ile karşılaşacak. Maçın hazırlıklarını sürdüren futbolcular Leon Goretzka ve Serge Gnabry, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Goretzka, milli takımda hangi mevkide oynadığının kendisi için önemli olmadığını belirterek, “İyi bir takımımız var, milli takımda rekabet her zaman son derece zorlu. Herkesin performans göstermesi önemli. Niteliklerim var.” takıma yardım etmek. Bunu ne zaman yapabileceğime teknik menajerimiz karar vermeli.”

“TÜRK TARAFTARLARIN TAKIMINI DESTEKLEMESİ SON DERECE ETKİLEYİCİ”

Tecrübeli futbolcu, Türkiye karşılaşmasında harika bir atmosfer beklediğini belirterek, “Her şeyden önce bu harika maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Galatasaray’la oynadığımız maçta atmosferin nasıl olacağını biraz yaşadık. Olimpiyat Stadı’nın biletleri tükenecek. Türk taraftarların takımlarına verdiği destek son derece etkileyici. Stadyum bir anda kazana dönüşüyor. Umarım futbol gücünü kullanarak bir futbol bayramını hep birlikte kutlayabiliriz” dedi.

GNABRY: VERİMLİLİK OLARAK ÖNCEKİ SEZONLARA GÖRE GERİDE KALDIM

Sezonun son bölümünde şu ana kadar istediği gibi bir performans sergileyemediğini belirten Serge Gnabry, “Tabii ki şu ana kadar biraz daha fazlasını bekliyordum. Verimlilik açısından önceki dönemlere göre geride kaldım ve bunu başarabildim. Sakatlığımdan dolayı şu anda ritmimi bulamıyorum. Ama önümüzdeki maçlara bakıyorum ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.” Önceki formumu geliştirmeye devam edeceğim” dedi.

“JULIAN’IN TAM İLKELERİ VAR”

Geçtiğimiz yıllarda Bayern Münih’te birlikte çalıştığı Julian Nagelsmann’ın Alman Milli Takımı’nın başına geçmesini değerlendiren Gnabry, “Geçmişte bir Bayern Münih teknik direktörünün milli teknik direktör olduğu durumlar vardı. şöyle bir durum olur, birbirinizi biraz daha iyi tanırsınız. Hem “Taraf çoğu zaman başkasının ne yaptığını biliyor. Tıpkı Bayern’de olduğu gibi Julian da hâlâ aynı prensiplere sahip bir adam. Kulüp takımında olduğu gibi her gün bazı şeyleri tekrarlayamamak elbette farklı bir durum. Motivasyonlu ve birlikte çalışması eğlenceli bir koç” dedi.

habergolyaka.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu