Sağlık

BASKETBOL SEVERLER İZMİR’DE BULUŞTU

İzmir, 5 Ağustos Cumartesi günü basketbol şenliğine sahne oldu. Karşıyaka Bostanlı Basketbol Sahası, Kardeşlik Takımı’nın (BHS) 5.000’in üzerinde seyircinin katılımıyla Smaç Gösterisine ev sahipliği yaptı.

Etkinlikten önceki gün hayranlarıyla sohbet etmek için İstinyePark İzmir Sneaks Up mağazasında bir araya gelen BHS ekibinin gördüğü yoğun ilgi, İzmirlilerin uzun süredir beklediği etkinliğin habercisi oldu. zaman. Sneaks Up’ın ana sponsorluğunda İzmir Büyükşehir ve Karşıyaka Belediyelerinin desteğiyle geçtiğimiz hafta sonu Slam Dunk Show gerçekleştirildi. Ünlü YouTuber Alper Biçen ve BHS ekibinin liderliğinde gerçekleşen etkinlik, ABD’li sporcu Slim ve Ukraynalı sporcu Dmytro Kryvenko’nun katılımıyla sabahın erken saatlerinden beri merakla beklenen buluşmaya dönüştü. 2 kez FIBA ​​​​Smaç Yarışması Şampiyonu.

Etkinliğe katılan 5.000’den fazla basketbolsever unutulmaz anlara tanık oldu. Sekiz yarışmacının kıyasıya mücadele ettiği smaç yarışında BHS takımından Med Brodie ve Ukraynalı başarılı atlet Dmytro Kryvenko kozlarını paylaştı. Med Brodie yaptığı süper smaçlarla delegasyondan ve seyircilerden tam not alarak şampiyonluk kupasını kaldıran isim oldu.

Smaç gösterisi öncesi sahne alan ünlü rap sanatçıları Anıl Piyancı, Khontkar, Kosmos ve Camouflage, izleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Ayrıca sanatçılar ve sporcular arasında keyifli bir karma maç yaşandı.

Etkinlik kapsamında Sneaks Up, etkinliğin anısına basketbol sahasının zeminini boyamak için İzmir grafiti grubu Color Addicts (Pans, Shero, Plex) ile işbirliği yaptı.

haber-gerede.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu