Haber

Cumhuriyet Bursa İnegöl’de ölümsüzleştirildi

BURSA (İGFA) – Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı, Bursa İnegöl’de düzenlenen etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Resmi törenlerin yanı sıra bugün çarşı alanında Uzun Sokak girişinde İnegöl Belediyesi tarafından oluşturulan özel platformla vatandaşların Cumhuriyetin 100. Yıl coşkusu ölümsüzleştirildi. Minikler aynı zamanda çocuk fotoğraf atölyesi etkinliğiyle de cumhuriyeti resmetti.

YÜZLERCE VATANDAŞ 100. YIL ANILARINI YAŞADI

Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlik saat 13.00’te başladı. Uzun Sokak girişinde kurulan platformda bu anlamlı günü ölümsüzleştiren vatandaşlar, bu fotoğrafları sosyal medya hesaplarında “İnegöl’de Cumhuriyet Coşkusu” hashtag’iyle paylaşarak Presstagram’dan bu fotoğrafların çıktılarını aldı. Yüzlerce vatandaşın Cumhuriyet temalı fotoğraflarıyla bu günü ölümsüzleştirdiği etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

CUMHURİYET ÇOCUKLARI CUMHURİYETİ ÇİZDİ

Öte yandan aynı bölgede İnegöl Belediyesi Çocuk Fotoğraf Atölyesi kuruldu. Burada geleceğin sanatçıları 100. Yıl kutlamalarına cumhuriyet temalı fotoğraflarla katıldı. Miniklerin çalışmaları hem aileler hem de diğer vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Cumhuriyet marşlarıyla coşkunun çarşı alanına yayıldığı etkinlikler gün boyu devam etti. Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar da bölgeye gelerek etkinliğe katıldı. Fotoğraf atölyesinde çocukların çalışmalarını inceleyen Dündar, vatandaşların Cumhuriyet Bayramını tebrik etti.

duraganhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu