Haber

Zonguldak Spor Basket 67 Kadın Basketbol Takımı oyuncusu trafik kazasında hayatını kaybetti.

Diyarbakır’da bisiklet sürerken otomobilin çarptığı Zonguldak… Spor Basket 67 Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Maharace Yesemin Buğdaycı (31), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Buğdaycı, Bağlar ilçesinde son yolculuğuna uğurlanırken, otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

Kaza, Sur ilçesi kırsal Kıtlbıl Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Bisikletinin üzerinde bulunan Maharace Yesemin Buğdaycı’ya sürücüsünün adı öğrenilemeyen otomobil çarptı. Haber verilmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri kaza yerine sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Zonguldak Spor Basket 67 Kadın Basketbol Grubu oyuncusu Buğdaycı, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Buğdaycı’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, kimliğini tespit ettiği sürücüyü yakalayarak gözaltına aldı.

Maharaja Yasemin Buğdaycı’nın cenazesi, otopsinin ardından gece saatlerinde morgdan alınarak Bağlar ilçesine bağlı Yeniköy Asri Mezarlığı’ndaki son yolculuğuna uğurlandı.

KULÜP BAŞKANININ ŞARTLI MESAJI

Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan, Maharace Yasemin Buğdaycı için taziye mesajı yayınladı. Tan, mesajında, ‘Çok üzgünüz. Sporcumuz Maharace Buğdaycı’yı memleketi Diyarbakır’da seyir halindeyken aracın çarpması sonucu trafik kazasında kaybettik. Geçen dönem şampiyon takımımıza büyük katkı sağlayan sporcumuz için çok üzgünüz. Dönem başında kırık parmağıyla oynayıp şampiyonluğa katkı sağlayan başarılı ve nezih kardeşimiz. Zonguldak’ı çok seven, kandil ve bayramları hep arayan hoş bir insan… Limanın gerisinde fenerde yürümeyi seven kardeşimiz, ileride öğretmenlik için planlar yapıyoruz. Çok üzgünüz. Zonguldak Spor taraftarı seni asla unutmayacak. Oğlum Aras ile olan özel bağınız ve paylaşımınız her zaman bizimle yaşayacak. Öncelikle sizleri aile olarak sonra da tüm Zonguldak basketbol camiası olarak unutmayacağız. Mekanın cennet olsun 7 numaralı forma bizimle yaşayacak” dedi.

haber-kusadasi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu