Haber

Sakarya’dan hentbol, ​​moral yemeğinde buluştu

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi hentbol grubu, Hentbol Erkekler Muhteşem Ligi Cemal Kütahya dönemi Play Off çeyrek final 2. maçında karşılaşacakları Mihaliçcik mücadelesi öncesi verilen moral yemeğinde öne çıktı. Teknik heyetin ve futbolcuların tüm ekibin katıldığı yemekte oyuncuların moral ve motivasyonlarının oldukça yüksek olduğu görüldü.

Toplantıda Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç da hazır bulundu. Hedefin mutlak galibiyet olduğu maç için oyuncular maç saatini beklemeye başladı.

Kulüp Başkanı Cevat Ekşi, takımın moralinin oldukça yüksek olduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediyesi hentbol takımımız bu dönem çok başarılı bir dönem geçirdi. Özellikle çekişmeli bir ligde oynadığımız düşünülürse takımımızı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Bugün teknik ekibimiz ve oyuncularımızla bir toplantıya geldik. Bildiğiniz üzere yarın yarı final bileti için değerli bir maçımız var. Hem teknik grubumuzun hem de oyuncularımızın moral ve motivasyonları oldukça yüksek. İnşallah yarınki mücadeleden galip çıkıp yarı finale adımızı yazdırırız. Bu vesileyle yarın Serdivan Spor Salonu’nda tüm taraftarlarımızı takımımıza destek olmaya davet ediyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu